Bistro Bakgården

Om du tänker dig en skala med en snabbmatshamburgare i ena änden och en trerätters med slipstvång i den andra, så har vi smakerna från den senare och priser en bit över burgaren. Bistro Bakgården handlar om mat, bra mat och det som hör till – umgänge och njutning.

Vi valde Bistro-konceptet för det kändes rätt, till en bistro går du både för att fira och utan någon särskild anledning förutom att du vill ha god mat. Som bistro kan vi lägga nästan all vår energi på maten, och det är det vi gör. I köket jobbar vi alltid med nya rätter, så att det alltid finns något på väggen som faller dig i smaken. Varje gång du kommer hit.

Vi har inget särskilt tema på menyn, men det finns en förkärlek för smaker som påminner om Medelhavet och som oftast visar sig i pasta, grillat och sallader. Var tredje månad byter vi meny, vi gillar ju mat och vill därför också förnya oss och upptäcka och erbjuda nya smaker. Vardagar mellan 11.00 och 14.00 serverar vi lunch med en rejält tilltagen salladsbuffé, och när dagen blir kväll väljer du från menyn på väggen. Något gott att dricka finns det alltid.

Bistro Bakgårdens läge, på en vacker bakgård med en behaglig stämning, gör ju sitt till. Vi har så klart lagt både tanke och arbete på inredningen, men grunden i bagerilokalen och bakgården är en bra miljö för smaker redan från början. Det sitter i både väggar, golv och tak.

Förutom mat så finns så klart bra kaffe, allt från brygg till cappucino, något gott till det, och ekologisk glass från Björketorps Gård. Så gott som varje helg bjuder vi på musik, allt från stillsamma trubadurer via musikquiz till band som får dig att slå klackarna i taket. Full koll på vad som händer får du om du följer oss på Facebook eller Instagram.

Kom in, beställ, slå dig ner, och njut. Välkommen!

Öppettider

Catering

Vi erbjuder catering för alla tillfällen. Vi har färdiga cateringmenyer men erbjuder också förslag efter dina önskemål och idéer. Hämta maten hos oss eller få den levererad.